BROW HENNA & THREADING

Dizajn obrva najboljom kanom i oblikovanje obrva koncem tretman je idealan za vruće ljetne mjesece!

Bojanjem obrva kanom dobiva se idealan oblik i boja obrva. Bojanje obrva kanom je 100% prirodan tretman koji njeguje i potiče rast prirodnih dlačica i prekriva sijede.

Ako ste u skupini koja se unazad nekoliko godina previše zaigrala pincetom, a ne pada vam na pamet trpiti bol microblading tehnike popunjavanja obrva,  onda je tretman BROW HENNA savršena, bezbolna metoda  definicije i popunjavanja obrva – i to zbog nekoliko razloga.

Kana je prirodna- dobiva se iz istoimene biljke, na dlačici ostaje dulje od klasične boje za obrve, ali prima se i za kožu pa se ostvaruje tatoo efekt što nam je važno ukoliko na nekim mjestima imamo rupe zbog prekomjernog čupanja dlačica, vrlo je intenzivna pa djeluje efektno i uza sve to hrani dlačice koje su vidljivo sjajnije nakon postupka.

Najbolja luksuzna kana za obrve je Brow Henna.

Brow Henna kana daje učinak tetoviranja i može učiniti čak i tanke, iscrpljene i neuobičajene obrve modernim i izražajnim.

Dostupna je u dvanaest nijansi, od lagane biserne plave, svijetlosmeđe i orašaste do tamne kave, čokolade i crne. Boja ostaje na dlačicama do 6 tjedana.

Tretman je dostupan u centru ljepote Studio Moni, termin rezervirajte na 091 888 0718.